Deze site maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Verberg deze melding

 +31 (0)23-561 53 05

Golfvakanties Schotland

Pin High is dé expert in golfreizen. Wij bieden wereldwijd een breed scala aan golfvakanties. Zo ook aantrekkelijke golfarrangementen in Schotland. De ruimte en weidsheid van het landschap, de Hooglanden en belangrijke trekpleisters als Loch Ness vormen de ingrediënten voor een aantrekkelijke golfvakantie in Schotland. De Schotse hooglanden behoren tot de laatste wildernissen in Europa en worden gedomineerd door hoge bergen en diepe meren. Boekt u één van onze golfreizen in Schotland, dan ervaart u zelf dat Schotland de bakermat van de golfsport is, waar St. Andrews het beroemde voorbeeld van is. 'The home of golf', zoals de Schotten zeggen. Maak hieronder uw keuze en reserveer vandaag nog één van onze golfarrangementen in Schotland.

logo_clubstohire100x29W16Pin High tip: huur vanaf € 35,- per week bij ClubstoHire.com een set uitstekende golfclubs! Deze staat bij aankomst op de luchthaven voor u klaar. U bespaart op die manier golfbagagekosten op uw ticket en hoeft niet te slepen met uw eigen tas.
U zoekt een golfvakantie in Schotland.
toon op kaart 2 golfvakanties gevonden.
sorteer op  
shortbreak
3 nachten 2-pk/LO
2 greenfees
299,-
249,-
va.
prijzen & data
The Lodge at Craigielaw - zomertopper

Vroegboekvoordeel:
korting en kamerupgrade!

The Lodge at Craigielaw ligt op slechts 30 minuten rijden van Edinburgh en is een heerlijk golfresort met pure Schotse links courses.
  • Zomertopper!
  • Spectaculaire Schotse linksbaan
  • Minimaal gvb vereist
meer golfreizen   8 klantbeoordeling
weekpackage
7 nachten 2-pk/LO
3 greenfees

1659,-
va.
prijzen & data
shortbreak
3 nachten 2-pk/LO
3 greenfees

979,-
va.
prijzen & data
Gleneagles Hotel

logo_excellent2014c
Exclusief golfresort
met 3 beroemde banen

Zeer luxueus golfresort ten zuiden van de Schotse Hooglanden. Direct gelegen aan 3 topbanen en was in 2014 het decor van de Ryder Cup!
  • Met drie beroemde banen
  • 2 Michelin-sterrenrestaurant
  • Minimaal gvb vereist
meer golfreizen   9,2 klantbeoordeling