Deze site maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Verberg deze melding

 +31 (0)23-561 53 05

ClubstoHire


Huur ter plaatse golfclubs en bespaar kosten!

Gaat u binnenkort op golfvakantie? Als u naar een golfbestemming vliegt, houd er dan rekening mee dat u veelal voor uw golfbagage moet betalen. Wilt u de kosten van uw golfreis zoveel mogelijk in de hand houden? Huur dan ter plaatse op uw golfbestemming een set golfclubs! Pin High biedt de mogelijkheid om voordat u op golfreis gaat via ClubstoHire een set uitstekende golfclubs te reserveren die bij aankomst op de luchthaven voor u klaar staat. Lekker makkelijk en al vanaf € 35,- per week!


Voorkom gesleep met uw golfbagage op de luchthaven, reserveer vooraf een golfset ter plaatse! 

Voordelen ClubstoHire:
► Vooraf geen extra bagagekosten op uw ticket voor uw golfbag.
ClubstoHire► Op weg naar de luchthaven geen extra taxikosten vanwege uw golfbagage.
► Geen zorgen dat uw golfbagage tijdens de vlucht zoek of beschadigd raakt.
► Geen gesleep met uw eigen golfbagage.
► Haal gemakkelijk bij aankomst op de luchthaven uw gereserveerde golfset op.
► Huur de nieuwste golfclubs van gerenommeerde merken.

Hoe werkt ClubstoHire?
Reserveer gemakkelijk vooraf uw golfclubs via ClubstoHire. Ter plaatse staan op de luchthaven in de winkel uw golfclubs voor u klaar of wordt u opgewacht door iemand van ClubstoHire om u de golfclubs te overhandigen. U kunt zelfs ervoor kiezen om de golfclubs bij uw hotel te laten bezorgen (toeslag). Ook nog ballen nodig? Ook deze kunt u gelijktijdig bestellen. Wij raden u tot slot aan een verzekering voor uw golfclubs af te sluiten. Op ClubstoHire is één oogopslag te zien wat de kosten zijn en waar ter plaatse de golfclubs klaarstaan. Reuzehandig!

U vindt o.a. op de volgende luchthavens een ClubstoHire winkel: Alicante, Bangkok, Edinburgh, Faro, Funchal, Girona, Kaapstad, Las Palmas, Lissabon, Malaga, Marrakech, Palma de Mallorca, Paphos (Aphrodite Hills Resort), Phuket, Tenerife.

alg_clubstohire_malaga1cW16