Deze site maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Verberg deze melding

 +31 (0)23-561 53 05

Contactgegevens


BEL ONS: +31 (0)23-561 53 05
Via ons handige telefoonmenu direct een golfreisadviseur aan de lijn. Voor advies of het boeken van uw golfreis. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. U kunt ons ook tijdens kantooruren via WhatsApp een bericht sturen: logo_whatsapp22x22W16+31 (0)6 22205541. Lees onze WhatsApp disclaimer.

ADRESGEGEVENS
Klik hier voor onze adresgegevens.

RESERVEREN
Heeft u al een keuze voor een reisbestemming gemaakt en wilt u reserveren? Vul dan dit formulier in. Een van onze golfreisadviseurs neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

BROCHURE
Vraag hier onze brochures aan. Deze worden u binnen 1 week toegezonden.

PRIJSOPGAVE
U kunt direct een vrijblijvende prijsopgave ontvangen, zodat u direct inzicht in de prijs krijgt. Na ontvangst van uw bericht neemt één van onze golfreisadviseurs zo spoedig mogelijk contact met u op.

OVERIGE VRAGEN
Stel hier uw overige vragen of reiswensen. Na ontvangst van uw bericht neemt één van onze golfreisadviseurs zo spoedig mogelijk contact met u op. alg_personeel_npdc1Z17

GOLFREIS CHECKLIST
Een handig hulpmiddel voor uw contact met onze golfreisadviseurs. Hier vindt u de belangrijkste vragen die gesteld worden voor een advies op maat of uw definitieve reservering.

ENQUETEFORMULIER GOLFREIS
Wij zijn erg benieuwd naar uw bevindingen. Wij kunnen de leukste reizen bedenken, maar uiteindelijk bepaalt u of alles de moeite waard was. Wij stellen het zeer op prijs als u na uw golfvakantie 5 minuten de tijd neemt om onze reisenquête in te vullen. 

KLANTENSERVICE
Wij gaan met de grootst mogelijke zorg te werk en gelukkig ontvangen wij dan ook weinig klachten. Mocht u toch een klacht hebben, neem dan contact op via Klantenservice of stuur een e-mailbericht naar Customer Relations.