Toon:

Pin High en het coronavirus

Beste Pin High reiziger,

Wat fijn dat iedereen die dat wil zich kan laten vaccineren en boosteren. Wij gaan er dan ook vanuit dat als u een reis boekt, u volledig gevaccineerd en geboosterd bent inclusief de boosterprik van najaar 2022.

De actuele reisadviezen voor Nederlanders vindt u op nederlandwereldwijd.nl. Voor Belgen vindt u de actuele kleurcodes per land hier.

Bij Pin High geen vouchers meer, maar geld terug garantie!
Voor alle boekingen met vertrek vóór 31 maart 2023 biedt Pin High u, met uitzondering van eventuele vliegtickets, een geld terug garantie! Mocht uw reis geen doorgang kunnen vinden omdat het hotel gesloten is of omdat u ter plaatse in quarantaine moet, ook al bent u gevaccineerd en geboosterd, dan ontvangt u binnen 2 weken uw geld terug. Lees hier de voorwaarden.

Niet overal zijn de maatregelen inzake corona afgeschaft
Alle informatie en de regels per land vindt u op onderstaande sites. Deze informatie kan dagelijks worden aangepast. Bestudeer deze sites derhalve goed en regelmatig.

nederlandwereldwijd.nl (voor Nederlanders)
info-coronavirus.be/nl/reizen (voor Belgen)

Het coronavirus en uw reis- en/of annuleringsverzekering
Wilt u meer weten over uw Unigarant annulerings- of reisverzekering met betrekking tot het coronavirus? Raadpleeg dan de info hierover op de site van Unigarant.

Is alles open?
Door corona zijn in veel landen personeelsproblemen ontstaan. Daardoor zijn restaurants, bars, sauna, wellness en zwembad soms geheel of op bepaalde dagen gesloten. Met betrekking tot de diners raden wij u aan ca. 7 dagen vóór aankomst contact op te nemen met het hotel om de gewenste dinertijden door te nemen en een tafel te reserveren op de dagen dat u wilt dineren.

Sunset