Toon:

Pin High en het coronavirus

Beste Pin High reiziger,

Het coronavirus houdt ons nog immer bezig en reizen naar het buitenland wordt in het algemeen afgeraden tot half mei 2021. Zowel in Nederland als in België zijn er wel volop mogelijkheden! Wij zochten voor u uit waar u kunt golfen en in welke hotels u prima kunt overnachten met een goed ontbijt en heerlijk diner op een veelal keurig gedekte tafel op uw kamer. U vindt hier een compleet overzicht. Voor wat betreft de buitenlandse reizen hebben veel golfers hun reisplannen bijgesteld en omgeboekt. Dit betekent dat het nu al lastig is om de leuke hotels en goede starttijden te boeken later dit jaar. Wij raden u dan ook aan zo vroeg mogelijk uw vakantie te boeken.

Vanaf 1 januari 2021 bij Pin High geen vouchers meer, maar geld terug garantie!
Voor alle boekingen met een boekdatum vanaf 1 januari 2021 biedt Pin High u een geld terug garantie! Mocht uw reis geen doorgang kunnen vinden omdat het hotel, de baan of het hotelrestaurant gesloten is of omdat het reisadvies voor uw bestemming negatief is en u heeft na 1 januari 2021 geboekt, dan ontvangt u binnen 2 weken uw geld terug. Lees hier de voorwaarden.

Het coronavirus en uw reis- en/of annuleringsverzekering
Wilt u meer weten over uw Unigarant annulerings- of reisverzekering met betrekking tot het coronavirus? Raadpleeg dan de info hierover op de site van Unigarant.

Verplichte PCR-test
Voor steeds meer landen en op vrijwel alle vluchten geldt dat u een negatieve PCR-test moet kunnen overhandigen die niet ouder is dan 72 uur. Dit geldt ook voor uw terugreis! U moet derhalve veelal ter plaatse ook een test laten doen om te kunnen terugreizen naar Nederland. Reist u per vliegtuig, dan is bovendien nog een extra sneltest nodig voordat u aan boord mag. Actuele infomatie vindt u op nederlandwereldwijd.nl (voor Nederlanders) en Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken (voor Belgen).

Gelden extra regels vanwege het coronavirus in het land waar ik op vakantie ga?
In diverse landen is in ons aller belang hard gewerkt om de risico’s van virusverspreiding zoveel mogelijk te beperken. Houd derhalve rekening met mogelijke ongemakken als gevolg van aangepaste regels.

Voor landen valt daarbij te denken aan verplicht ingevulde gezondheidsformulieren voor het desbetreffende land.

In de hotels en op de baan valt daarbij te denken aan:
► hygiënemaatregelen als mondkapjes.
► ontbijt en diner op uw kamer als vanwege de coronamaatregelen het hotelrestaurant niet mag worden gebruikt. Veelal hebben de hotels hier een keurig gedekte tafel voor u klaargezet.
► sommige faciliteiten, zoals sauna, wellness en zwembad, zijn mogelijk nog buiten gebruik.
► aangepaste regels voor buggy’s. Deze zijn soms niet of slechts voor 1 persoon toegestaan.
► een onderlinge afstand van 2 stoklengtes in de baan.
► flights in de baan van maximaal 2, 3 of 4 personen die kunnen worden aangevuld.

Gezondheidscheck:
Hotels, golfbanen en restaurants moeten vrijwel overal een gezondheidscheck doen. Onderstaand treft u de meest voorkomende vragen. Is het antwoord op één of meerdere van onderstaande vragen ‘ja’, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
► Had u in de afgelopen 24 uur last van hoesten, neusverkoudheid, koorts boven 38º C of benauwdheid?
► Heeft u op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
► Heeft u het coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?
► Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus en heeft u de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
► Bent u in thuisisolatie omdat u direct contact heeft gehad met iemand bij wie het coronavirus is vastgesteld?

Veel hotel en golfbanen publiceren op hun eigen site vaak ook de van toepassing zijnde maatregelen. Voor algemene coronamaatregelen kun u de site raadplegen van nederlandwereldwijd.nl en Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken (voor Belgen). Daarnaast publiceert het Travel Centre van IATA (International Air Transport Association) een actuele (Engelstalige) lijst met daarin de maatregelen die nu per land worden genomen. Check van tevoren of maatregelen ook op u van toepassing zijn. Let op: de voorwaarden kunnen dagelijks veranderen.

Sunset