Toon:

Pin High en het coronavirus

Beste Pin High reiziger,

Wat fijn dat iedereen die dat wil zich kan laten vaccineren en dat we gevaccineerd en wel weer kunnen reizen. De actuele reisadviezen voor Nederlanders vindt u op nederlandwereldwijd.nl. Voor Belgen vindt u de actuele kleurcodes per land hier. Voor wat betreft de buitenlandse reizen hebben veel golfers hun reisplannen bijgesteld en omgeboekt. Dit betekent dat het nu al lastig is om de leuke hotels en goede starttijden te boeken voor een latere periode. Wij raden u dan ook aan zo vroeg mogelijk uw vakantie te boeken.

Bij Pin High geen vouchers meer, maar geld terug garantie!
Voor alle boekingen met vertrek vóór 31 maart 2022 biedt Pin High u, met uitzondering van eventuele vliegtickets, een geld terug garantie! Mocht uw reis geen doorgang kunnen vinden omdat het hotel gesloten is of omdat u ter plaatse in quarantaine moet, ook al bent u gevaccineerd, dan ontvangt u binnen 2 weken uw geld terug. Lees hier de voorwaarden.

Het coronavirus en uw reis- en/of annuleringsverzekering
Wilt u meer weten over uw Unigarant annulerings- of reisverzekering met betrekking tot het coronavirus? Raadpleeg dan de info hierover op de site van Unigarant.

Gelden extra regels vanwege het coronavirus in het land waar ik op vakantie ga?
In alle landen zijn maatregelen genomen. Helaas zijn deze maatregelen per land of zelfs per streek verschillend. Houd derhalve rekening met mogelijke ongemakken. Vaak moet u thuis al formulieren invullen die u dan bij de grens of op de luchthaven moet laten zien. Derhalve verzoeken wij u nadrukkelijk u vóór en tijdens uw reis goed te informeren via nederlandwereldwijd.nl (voor Nederlanders) of info-coronavirus.be/nl/reizen (voor Belgen). Heeft u een andere nationaliteit, neemt u dan contact op met de ambassade van uw land om de juiste informatie te achterhalen.

Ter plaatse moet u denken aan:
► hygiënemaatregelen als mondkapjes (soms ook op straat). Zorg dat u FFP2 mondkapjes bij zich heeft. In veel landen zijn de mondkapjes die wij gewend zijn niet voldoende.
► sommige faciliteiten, zoals bars, sauna, wellness en zwembad, zijn mogelijk nog buiten gebruik.

Gezondheidscheck:
Hotels, golfbanen en restaurants moeten vrijwel overal een gezondheidscheck doen. Onderstaand treft u de meest voorkomende vragen. Is het antwoord op één of meerdere van onderstaande vragen ‘ja’, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
► Had u in de afgelopen 24 uur last van hoesten, neusverkoudheid, koorts boven 38º C of benauwdheid?
► Heeft u op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
► Heeft u het coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?
► Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus en heeft u de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
► Bent u recent in een voor dat land aangemerkt risicoland geweest?

Veel hotel en golfbanen publiceren op hun eigen site vaak ook de van toepassing zijnde maatregelen. Als u bij Pin High een golfvakantie boekt, gaan wij ervan uit dat u zich voor en tijdens de reis uitgebreid informeert via nederlandwereldwijd.nl (voor Nederlanders) of info-coronavirus.be/nl/reizen (voor Belgen).

Sunset