Toon:

Pin High geld terug garantie

Verlengd voor alle reizen met vertrek vóór 31 maart 2023!
Pin High maakt het mogelijk om zonder risico uw vakantie te boeken met de unieke Pin High geld terug garantie. Op die manier kunt u vroeg boeken, heeft u straks de beste starttijden, profiteert u van de vele aanbiedingen die nú nog gelden en loopt u tegelijkertijd geen risico in het geval uw reis geen doorgang kan vinden omdat het hotel gesloten is of omdat u ter plaatse in quarantaine moet, ook al bent u gevaccineerd en geboosterd. Hieronder leest u precies hoe een en ander in zijn werk gaat.

Voor welke reserveringen geldt de Pin High geld terug garantie ?
De Pin High geld terug garantie geldt voor alle reserveringen die gemaakt zijn vanaf 1 januari 2021 met vertrek vóór 31 maart 2023.

In welke situatie krijg ik mijn geld terug?
Als op enig moment de regels van het land van bestemming inhouden dat u, ook al bent u gevaccineerd en geboosterd, toch ter plaatse in quarantaine moet, dan kunt u op elk moment tot 2 weken vóór vertrek kosteloos annuleren. Dit geldt voor het gehele arrangement met uitzondering van eventueel geboekte vliegtickets. Dit maakt het mogelijk vroeg te boeken, zodat u profiteert van de beste starttijden en de leukste aanbiedingen. De garantie geldt dus niet als u ervoor heeft gekozen u niet te laten vaccineren en u geen boosterprik heeft genomen inclusief de boosterprik van najaar 2022.

Wat gebeurt er als ik binnen twee weken vóór vertrek annuleer?
Als u binnen twee weken vóór vertrek annuleert omdat de regels rondom corona in die twee weken vóór vertrek dusdanig veranderen dat u bij aankomst in quarantaine moet, ook al bent u volledig gevaccineerd en geboosterd, dan kunt u alsnog kosteloos annuleren en storten wij uw geld terug (met uitzondering van de kosten van eventuele vliegtickets). De garantie geldt dus niet als u binnen twee weken vóór vertrek annuleert en u ervoor heeft gekozen u niet te laten vaccineren en u geen boosterprik heeft genomen inclusief de boosterprik van najaar 2022.

Krijg ik ook mijn geld terug als ik betaald heb met een Pin High coronavoucher?
Ja, ook als u met een coronavoucher betaald heeft, krijgt u uw geld terug.

Wanneer wordt het geld teruggestort?
Het geld storten wij binnen 2 weken na annulering terug op uw bankrekeningnummer.

Als ik niet wil annuleren maar omboeken, kan dat ook?
Ja, dat kan ook. Tot 2 weken vóór vertrek kunt u, met uitzondering van eventuele vliegtickets, kosteloos omboeken en dat gaat heel eenvoudig:

  1. Kies uit ons aanbod de golfvakantie die bij u past.
  2. Maak vervolgens de boeking via de website.
  3. Vul op het boekingsformulier duidelijk in dat u uw reeds gemaakte boeking wilt omboeken en vermeld het Travelplannummer dat u bovenaan uw factuur vindt.Sunset