Toon:

Pin High geld terug garantie

Ook nu staat Pin High voor u klaar!
Bent u ook zo toe aan een heerlijke golfvakantie? Pin High maakt het nu mogelijk om zonder risico uw vakantie te boeken met de unieke Pin High geld terug garantie. Op die manier kunt u vroeg boeken, heeft u straks de beste starttijden, profiteert u van de vele aanbiedingen die nú nog gelden en loopt u tegelijkertijd geen risico als uw bestemming code oranje (voor Nederlanders) of code rood (voor Belgen) krijgt, heeft of houdt. Bovendien bepaalt u bij Pin High zelf wanneer u een reis eventueel wilt annuleren of omboeken. Hieronder leest u precies hoe een en ander in zijn werk gaat.

Voor welke reserveringen geldt de Pin High geld terug garantie ?
De Pin High geld terug garantie geldt voor alle reserveringen die gemaakt zijn vanaf 1 januari 2021 met vertrek vóór 31 maart 2022.

In welke situatie krijg ik mijn geld terug?
Als het reisadvies voor uw bestemming op code oranje of rood staat (voor Nederlanders) of op code rood staat (voor Belgen), dan kunt u op elk moment tot 2 weken vóór vertrek kosteloos annuleren. Dit geldt voor het gehele arrangement met uitzondering van eventueel geboekte vliegtickets. Dit maakt het mogelijk vroeg te boeken, zodat u profiteert van de beste starttijden en de leukste aanbiedingen. Welke kleurcode uw bestemming op het moment van boeken heeft, maakt niet uit.

Wat gebeurt er als ik binnen twee weken vóór vertrek annuleer?
Als u binnen twee weken vóór vertrek annuleert en de kleurcode van uw bestemming is in die twee weken niet veranderd, dan bent u de normale annuleringskosten verschuldigd. Verandert de kleurcode van uw bestemming naar oranje of rood (voor Nederlanders) of code rood (voor Belgen) in de twee weken vóór uw vertrek, dan kunt u alsnog kosteloos annuleren en storten wij uw geld terug (met uitzondering van de kosten van eventuele vliegtickets).

Krijg ik ook mijn geld terug als ik betaald heb met een Pin High coronavoucher?
Ja, ook als u met een coronavoucher betaald heeft, krijgt u uw geld terug.

Wanneer wordt het geld teruggestort?
Het geld storten wij binnen 2 weken na annulering terug op uw bankrekeningnummer.

Als ik niet wil annuleren maar omboeken, kan dat ook?
Ja, dat kan ook. Tot 2 weken vóór vertrek kunt u kosteloos omboeken en dat gaat heel eenvoudig:

  1. Kies uit ons aanbod de golfvakantie die bij u past.
  2. Maak vervolgens de boeking via de website.
  3. Vul op het boekingsformulier duidelijk in dat u uw reeds gemaakte boeking wilt omboeken en vermeld het Travelplannummer dat u bovenaan uw factuur vindt.Sunset