Deze site maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Verberg deze melding

 +31 (0)23-561 53 05

SNELMENU

Zoek uw reis

St. Wendel
St. Wendel
moeilijk
27 holes
ligging
glooiing
54 HCP
kwaliteit
klantbeoordeling9,5 foto's (7)

In dit bosrijke en bergachtige landschap ontstond een golfbaan van allure. Door de ruimte die beschikbaar was en het ontwerp in drie grote lussen is iedere hole een baan op zich. St. Wendel is een spectaculaire, glooiende en zeer afwisselende 27-holesbaan met prachtige uitzichten.

Dit unieke parcours is in verschillende stijlen aangelegd met parkland- en links course elementen en ligt harmonieus ingebed in haar natuurlijke omgeving. U waant zich hier afgezonderd van de bewoonde wereld. Door de talrijke doglegs, de blinde holes, het glooiende terrein, de beboste fairways, enkele ravijnen en de waterhindernissen moet de golfer op de tee vaak maar raden waar de vlag zich bevindt en dit staat een makkelijke score in de weg. Vanaf de back tees dus nogal een uitdaging voor de lage handicappers, vanaf de front tees vrij vergevingsgezind voor de hoge handicappers mits deze niet 'voor de pin' gaan. St. Wendel zou eigenlijk elke golfer gespeeld moeten hebben. In 2009 verkozen tot de nummer 3 baan in Duitsland! Uitstekend onderhouden. Een buggy is aan te raden. Deze kan vooraf geboekt worden (ter plaatse te betalen). Uw greenfee is inclusief driving range ballen.

Extra

logo_reviews2Z16
Wat vonden anderen van deze golfbaan?
Matthijs Hermsen (46), manager marketing & sales, hcp 10.8: 'Zeer afwisselende en goed verzorgde baan. Met name de B-lus is een spectaculaire met veel hoogteverschillen (bij een minder goede conditie is een buggy verstandig). De fairways zijn breed en zeer goed onderhouden. De greens zijn groot en redelijk snel. Het clubhuis met het mooie terras biedt een geweldig uitzicht over de 3 teeboxen en greens!'

Lees ook op onze blog blog.pinhigh.nl over deze golfbaan.

baanprofiel

  • Topontwerp in prachtige natuur
  • Mix van links en parkland
  • Zeer uitdagend en vrij lang
  • Een 'must-play' voor de goede golfer
  • Modern clubhuis
Onderhoud
 
Design
 
Beleving
 
Oefenfaciliteiten
 
Bosrijk