Deze site maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Verberg deze melding

 +31 (0)23-561 53 05

SNELMENU

Zoek uw reis

Landhotel Jammertal
 
klantbeoordeling 8,7 foto's(6) bekijk de pakketten

Het landelijk gelegen Landhotel Jammertal bevindt zich in het natuurpark Haard in het Münsterland. Het schitterende, in chaletstijl opgetrokken hotel is in lichte houtsoorten en warme kleuren gedecoreerd en wordt al 170 jaar lang professioneel gevoerd door de Schnieder familie die er alles aan gelegen is de gast 'op niveau' te verzorgen.

Het hotel is één van de meest geliefde (wellness)hotels in Duitsland. Niet zo verwonderlijk met 3.000 m² spa-oppervlakte. U heeft gratis toegang tot dit zwembad- en saunaparadijs. Het zeer complete spa- en wellnesscentrum evenals de goede regionale (met internationaal tintje) keuken met afwisselend keuzemenu's en themabuffetten zorgen voor uw 'well-being'. Bovendien heeft het hotel een eigen 9-holes par 3- en 4-baan waar u als Pin High gast onbeperkt mag golfen. Kortom, een smaakvol hotel voor de verwende golfer en wellnessganger.

Faciliteiten

Diverse, sfeervol ingerichte restaurants (met dezelfde kaart), bars, wellness bistro met terras, boektieks, riant wellness en spa center met 9 verschillende sauna's, waaronder 3 bloksauna's, stoombaden, solarium, jacuzzi's, binnen- en verwarmd buiten zwembad (8 x 18 m), natuurzwembad met zandstrandje, tuin en zonneweide, fitness studio, meditatieruimte, schoonheidssalon met een scala aan (gezichts- en lichaams-)behandelingen, massages en Thalasso-behandelingen. Dagelijks uitgebreid sport- en spaprogramma.

Uw verblijf

Uw kamer is comfortabel en rustiek of modern ingericht met alle voorzieningen. De andere categorieën kamers zijn ruimer en luxer.

Golfreizen met Landhotel Jammertal

shortbreak 2
3 nachten 2-pk/LO
2 greenfees
3 diners

399,-
va.
prijzen & data
shortbreak 1
2 nachten 2-pk/LO
2 greenfees
2 diners

319,-
va.
prijzen & data
Landhotel Jammertal & Spa
Gratis toegang tot
de spa en wellness
Ruim opgezet hotel met fenomenale spa & wellness (gratis toegang) en eigen 9-holes par 3- en 4-baan. Mooie banen in de omgeving.
  • Zwembad- en saunaparadijs
  • Veel culinaire thema-avonden
  • Minimaal hcp 54 vereist
meer golfreizen   8,7 klantbeoordeling
shortbreak
3 nachten 2-pk/LO
3 diners
unlimited golf 9-holesbaan

306,-
va.
prijzen & data
Landhotel Jammertal & Spa - ANWB Golf aanbieding
Unlimited golf
voor ANWB Golf leden!
Speciaal voor ANWB Golf leden deze shortbreak met unlimited golf op de eigen 9-holes par 3- en 4-baan van dit ruim opgezette hotel met fenomenale spa & wellness.
  • ANWB Golf leden aanbieding
  • Veel culinaire thema-avonden
  • Minimaal hcp 54 vereist
meer golfreizen   8,7 klantbeoordeling