Deze site maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Verberg deze melding

 +31 (0)23-561 53 05

SNELMENU

Zoek uw reis

surprise reis
4 nachten 2-pk/LO
3 greenfees
vlucht, transfers
4 diners
reisleiding

1379,-
va.
prijzen & data
Surprise reis
    foto's(10)

Na het succes in 2017 ook dit jaar een surprise reis! We gaan naar de zon, spelen op de mooiste banen, logeren in een tophotel en de kans is heel, heel groot dat u er nog nooit bent geweest! Onze directeur Eric Bakker gaat weer mee als reisleider. Eric Bakker: 'Wat een feestje was het vorig jaar! Zo leuk om met golfers op reis te gaan die geen idee hebben waar ze heen gaan, maar er ongelooflijk veel zin in hebben. Uiteraard heb ik ook dit jaar weer een bijzondere bestemming uitgezocht. Nog onbekend bij het grote publiek, met fenomenale banen, een heerlijk hotel en zon!'

Op donderdag 27 september vertrekken we. De gemiddelde temperatuur ter plaatse is in die periode 26°C. U kunt kiezen of u 4 of 7 nachten op avontuur gaat. Het maximum aantal deelnemers is 30. Durft u het aan?

surprise reis
 • 4 nachten 2-pk/LO
 • 3 greenfees
  • 3 x op 2 topbanen (incl. lunchpakket en shared buggy)
 • Transavia-vlucht van ca. 3 uur (luchthaven op max. 1½ uur van Utrecht)
 • handbagage, 15 kg ruimbagage en vervoer golfbag
 • transfer luchthaven - hotel v.v.
 • transfer van/naar de banen (indien noodzakelijk)
 • 4 diners incl. drankjes in 4 verschillende restaurants
 • Pin High reis- en toernooileiding
 • prijzentafel voor gezelligheidstoernooi
 • voor vanafprijzen zie geel kader hieronder

Pin High tips:
- Boek met minimaal 4 personen en verblijf met € 50,- korting per persoon.
- Boek een optionele verlenging van 3 nachten 2-pk/LO en 1 extra greenfee vanaf € 395,- per persoon.
- Let op: er zijn nog slechts 5 plaatsen beschikbaar voor een 7 nachten verblijf. Het 4 nachten verblijf is volgeboekt.*

Prijzen:

 Vertrek:  Surprise reis:
 27-09-18  va. € 1379,- p.p.  op aanvraag*
Prijzen zijn per persoon o.b.v. een bezetting van 2 personen. Genoemde prijzen zijn vanafprijzen in de genoemde periode, excl. € 25,- administratiekosten en € 2,50 bijdrage Calamiteitenfonds per boeking.

reisprofiel

 • 'n Echte belevingsreis
 • Beide banen scoren outstanding!
 • Minimaal hcp 54 vereist
 • Eric Bakker als uw reisleider
 • Uitstekende diners op 4 locaties
Faciliteiten
 
Wellness
 
Gastronomie
 
Bezienswaardigheden
 

ZEKERHEDEN PIN HIGH


► Laagste prijsgarantie!
► Vele unieke arrangementen!
► Uw eigen reisadviseur bij elke boeking
► 24/7 bereikbaar, ook tijdens uw vakantie!
► Eigen betrouwbare kwaliteitsinspecteurs
► Lid ANVR, SGR, IAGTO, Calamiteitenfonds
► Gratis omboeken tot 1 maand vóór vertrek
► Zonder risico voorboeken voor komend 
    seizoen met de beste starttijden

           Pin High Trustpilot 85

 • Programma

Dag 1:
Het avontuur begint! Op max. 1,5 uur rijden van Utrecht parkeert u uw auto op de luchthaven, waarna we een korte kennismaking hebben op de luchthaven. Vervolgens checken wij in en vliegen wij in ca. 3 uur naar onze surprise bestemming. Hier worden we opgewacht en binnen een uur naar ons surprise hotel gereden om in te checken. 's Avonds volgt een welkomstdiner in het hotel.

Dag 2:
Na een heerlijk ontbijt, dat we gezien de te verwachten temperaturen zeer waarschijnlijk op het terras kunnen nuttigen, gaan we naar de eerste golfbaan, gelegen op korte afstand van ons hotel. Deze golfbaan wordt 'outstanding' gewaardeerd op Leadingcourses.com. De uitzichten zijn van start tot finish schitterend! Een genot om te spelen: geen enkele villa of gebouw ontsiert de schitterende natuur. U golft deels pal langs het strand en ook hier ongerept natuurschoon. De buggy's en lunchpakketten staan en liggen hier voor ons klaar. Na afloop een drankje op het bescheiden terras, waarna we teruggebracht worden naar het hotel. Hier is voor ons diner een nieuwe locatie uitgezocht.

Dag 3:
Na de 'oefenronde' van gisteren mogen we vandaag nogmaals spelen op deze fantastische 'puur natuur' baan. De kunst is ons vandaag minder te laten afleiden door de vergezichten en omgeving en eens te kijken welke score mogelijk is. Na de teamscore van gisteren gaan we nu naar de individuele scores. Concentreren zal nog lastig genoeg worden, omdat dit echt zo'n baan is waarbij je op dag 2 de baan weer heel anders beleeft en stiekem toch weer volop geniet van de lay-out en de natuur. Na afloop tijd om op te frissen in het hotel en lekker te dineren en na te praten.

Dag 4:
De laatste golfdag van de surprise reis voor iedereen die 4 nachten heeft geboekt. De finale dus. Ook vandaag staan de buggy's voor ons klaar. We spelen vandaag op een baan die slechts een enkele Nederlander heeft gespeeld en die zeer populair is bij de vele Engelse, Zweedse, Duitse en andere bezoekers. Unaniem is men zeer lovend over deze topbaan en op Leadingcourses.com staat deze dan ook als één van de top 10 banen van continentaal Europa! Een prachtige, glooiende, perfect onderhouden baan. Verrassende holes, mooie vergezichten en een schitterend clubhuis. Hier kunt u na het golfen heerlijk napraten op het terras.

Dag 5:
Na wederom een heerlijk ontbijt is het tijd om uit te checken en de terugreis te aanvaarden. Tenzij u kiest voor de 3 nachten verlenging! Dan kunt u nog een paar dagen extra genieten en heeft u ook tijd om de mooie omgeving te verkennen met prachtig natuurschoon, leuke stadjes en enkele historische hoogtepunten.