Deze site maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Verberg deze melding

 +31 (0)23-561 53 05

Voorjaarsfeestdagen

Ha fijn, het is voorjaar! Maak plannen om lekker ertussenuit te gaan tijdens Koningsdag, Hemelvaart of Pinksteren. Heerlijk een balletje slaan al genietend van het voorjaarszonnetje. Maar waar? Pin High denkt met u mee. Met onderstaande tips weten wij zeker dat u volop aan uw trekken komt.

Reserveer snel, want de voorjaarsfeestdagen zijn razend populair en het aantal kamers en starttijden is beperkt!

Kies direct uw reis
Kies direct uw golfbaan
 
 

HOTEL WINSELERHOF

Hotel Winselerhof
Aanrader! Deze romantische herenboerderij met Italiaans toprestaurant in Limburg is een mooie uitvalsbasis voor de banen in de regio.

BOUTIQUE HOTEL 'T LANSINK

Boutique Hotel 't Lansink
Ervaar de Twentse gastvrijheid tijdens een verblijf in het trendy Boutique Hotel 't Lansink, waarbij u golft op 2 verschillende banen.

HOTEL NASSAU BREDA

Hotel Nassau Breda
Prachtig hotel waar rijke geschiedenis en luxe perfect samen gaan. Gelegen in het hart van Breda, op een kwartier rijden van de banen.

CHÂTEAU HOLTMÜHLE

Château Holtmühle
 Ook een uitstekende suggestie voor het voorjaar: dit prachtige kasteeltje vlakbij Venlo waarbij u golft op 2 verschillende banen.

KLEIN ZWITSERLAND

Klein Zwitserland
Culinaire parel in de bossen aan de rand van de Veluwe en naast de 27-holesbaan van de golfclub Heelsum. Een voorjaarstopper!

CLOSTERMANNS HOF

Clostermanns Hof
Geniet van het voorjaar en laat u culinair verwennen in dit zeer aantrekkelijke hotel met ligging aan gelijknamige baan.

MAKKELIJK EN SNEL BEREIKBAAR

Bel onze reisadviseurs:
+31(0)23-5615305 of
Klik hier.

>>> Gids aanvragen