Toon:

ANWB Golf introductielidmaatschap

Maak voor slechts € 25,- kennis met ANWB Golf inclusief NGF-pas en greenfeekorting bij circa 100 golfbanen

ANWB Golf is met ruim 40.000 leden de grootste golfclub van Nederland. Boekt u een golfreis bij Pin High, dan maakt u voor slechts € 25,- kennis met het lidmaatschap van ANWB Golf en geniet u van vele voordelen:

ANWB Golf

  • NGF-pas inclusief WA verzekering
  • greenfeekorting bij circa 100 golfbanen in Nederland
  • deelname aan ruim 70 wedstrijden per jaar
  • eenvoudig online of via een App uw scorekaarten invoeren
  • € 25,- korting per boeking op een Pin High golfreis*

Meld u vandaag nog aan

Voorwaarden:
- Deze actie is alleen geldig voor reizigers met een boeking vanaf 1 september 2021 (u ontvangt een ANWB Golf lidmaatschap tot 31 december 2022).
- Deze actie is niet geldig voor bestaande ANWB Golf leden of golfers die in de voorgaande 12 maanden hun lidmaatschap bij ANWB Golf hebben opgezegd.
- De € 25,- korting per boeking geldt bij boeking vóór 1 januari 2022.*

Meer info over de lidmaatschappen vindt u op de website van ANWB Golf.
Let op: ANWB Golf is momenteel bezig haar website aan te passen. Het bedrag dat u bij aanmelding ziet, is aanvankelijk hoger dan het door u te betalen bedrag van € 25,-. Stuur na aanmelding uw Pin High factuurnummer naar info@anwbgolf.nl en het bedrag wordt verrekend.

In het kader van de privacywetgeving melden wij u dat u bij het aanmelden voor het ANWB Golf introductielidmaatschap middels bovenstaande button de officiële site van Pin High verlaat. Dit geldt ook voor de hierboven genoemde link voor uitgebreide info over het ANWB Golf lidmaatschap. De site waarmee u verbinding maakt, wordt gehost en beheerd door derden. U gaat hierbij ermee akkoord dat Pin High niet aansprakelijk is voor en geen controle heeft op het beheer van de site van ANWB Golf.