Toon:

Pin High doet meer

Pin High Golftravel is al sinds 1989 golfreisspecialist. Pin High biedt niet alleen golfreizen aan, maar werkt ook graag mee aan het verduurzamen van de reissector. Pin High vindt het belangrijk dat rekening wordt gehouden met mens (cultuur) en natuur. Lees meer over het duurzaamheidsbeleid van Pin High.

Daarnaast is Pin High betrokken bij diverse projecten en ondersteunt zij verschillende organisaties.

Logo SWGN

SWGN
Pin High steunt het project 'Maak de droom waar' van de Stichting voor Geestelijk en Maatschappelijk Welzijn Gehandicapten Nederland (SWGN). Mede door de bijdrage van Pin High worden verstandelijk en/of meervoudig gehandicapten in staat gesteld de reis van hun leven te maken door 3 dagen Disneyland Parijs te bezoeken. Zelf hebben zij niet de financiële middelen om op vakantie te gaan. De deelnemers zijn afkomstig uit diverse instellingen in Nederland. Pin High steunt deze actie door twee keer per jaar een aantal kinderen financieel te steunen voor de reis naar Disneyland Parijs.

Logo Stichting AAP

Stichting AAP
Stichting AAP is een Europees opvangcentrum voor uitheemse dieren. De dieren zijn afkomstig van de illegale handel, proefdierlaboratoria, circussen, louche dierentuinen of rechtstreeks van particulieren. AAP is gespecialiseerd in de opvang van apen en kleine uitheemse zoogdieren, zoals wasberen, stinkdieren en prairiehondjes. Het uiteindelijke doel is om de dieren geestelijk en lichamelijk weer gezond te maken en ze daarna te herplaatsen in een meer natuurlijke omgeving, in de vorm van een reservaat of gerenommeerde dierentuin. Pin High steunt de Stichting AAP door de lege cartridges in te leveren bij het AAP Collection Centre. Voor de lege cartridges ontvangt Stichting AAP een vergoeding, waarmee zij een groot deel van de verzorgingskosten van de dieren kan betalen. Dat is goed voor Stichting AAP, maar ook voor het milieu!

Eco hotels en Eco banen
Gelukkig worden hotels steeds milieubewuster. Noodzakelijk om ook in de toekomst te kunnen blijven genieten van heerlijke, onbezorgde golfvakanties. Wij inventariseerden voor u welke hotels onafhankelijk gecertificeerd zijn. Deze zijn herkenbaar aan het Pin High Eco logo op onze site. Ook golfbanen worden steeds milieubewuster. Deze zijn herkenbaar aan het Pin High Eco baan logo.