Toon:

Pin High doet meer

Pin High Golftravel is al sinds 1989 golfreisspecialist. Pin High biedt niet alleen golfreizen aan, maar werkt ook graag mee aan het verduurzamen van de reissector. Pin High vindt het belangrijk dat rekening wordt gehouden met mens (cultuur) en natuur. Lees meer over het duurzaamheidsbeleid van Pin High.

Daarnaast is Pin High betrokken bij diverse projecten en ondersteunt zij verschillende organisaties.

Logo Travelife

Travelife
Pin High is Travelife partner, een certificeringsprogramma voor reisorganisaties die duurzaam en maatschappelijk verantwoord willen ondernemen. Meer info over Travelife.

Logo Trees for All

Trees for All
Pin High is ook partner van Trees for All. Bij elke boeking die je maakt, plant Trees for All een boom in Nederland. Zo wordt Nederland een stukje groener. Bovendien nemen bomen gedurende hun leven veel CO2 op. Boek je ook een vlucht bij ons, dan draag je automatisch bij aan nóg een boom! Een boeking met 4 personen inclusief vlucht betekent 5 nieuwe bomen.


Logo SWGN

SWGN
Pin High steunt het project 'Maak de droom waar' van de Stichting voor Geestelijk en Maatschappelijk Welzijn Gehandicapten Nederland (SWGN). Mede door de bijdrage van Pin High worden verstandelijk en/of meervoudig gehandicapten in staat gesteld de reis van hun leven te maken door 3 dagen Disneyland Parijs te bezoeken. Zelf hebben zij niet de financiële middelen om op vakantie te gaan. De deelnemers zijn afkomstig uit diverse instellingen in Nederland. Pin High steunt deze actie door twee keer per jaar een aantal kinderen financieel te steunen voor de reis naar Disneyland Parijs.

Logo Eeko

Eeko
Eeko zamelt printercartridges, mobiele telefoons en tablets in Nederland in. Sinds 1993 haalt zij al kosteloos lege cartridges op. Met de opkomst van mobiele telefoons en tablets, is zij zich ook daarop gaan richten. Door deze producten een tweede leven te schenken, leveren we samen een bijdrage aan een beter leefmilieu. Pin High steunt dit initiatief door de lege cartridges bij Eeko in te leveren.

Eco hotels en Eco banen
Gelukkig worden hotels steeds milieubewuster. Noodzakelijk om ook in de toekomst te kunnen blijven genieten van heerlijke, onbezorgde golfvakanties. Wij inventariseerden voor jou welke hotels onafhankelijk gecertificeerd zijn. Deze zijn herkenbaar aan het Pin High Eco logo op onze site. Ook golfbanen worden steeds milieubewuster. Deze zijn herkenbaar aan het Pin High Eco baan logo.


Tevens sponsort Pin High de golftoernooien die door onderstaande goede doelen worden georganiseerd:

Logo Muco

Mucovereniging
De Mucovereniging is een Belgische vereniging die strijd tegen mucoviscidose (ook wel taaislijmziekte). De Mucovereniging streeft naar een beter en langer leven van alle mensen met muco door ondersteuning van families, informatie, belangenverdediging en steun aan het wetenschappelijk onderzoek.

Logo Stichting Taai

Stichting TAAI
Stichting TAAI zet zich in om taaislijmziekte voor eens en voor altijd uit te bannen door financiële bijdragen te leveren aan baanbrekend onderzoek. Middels diverse donateurwervende acties zamelt de stichting geld in om in samenwerking met artsen en wetenschappers onderzoek te financieren.


Logo Malaika Kids Nederland

Malaika Kids
Malaika Kids is in 2004 opgericht met het doel het goede werk van Mama Najma Manji te ondersteunen. Zij hielp in 2004 al vele jaren weeskinderen in Dar es Salaam met eten en onderdak. Door de steun van Malaika Kids heeft zij haar organisatie kunnen uitbouwen tot een organisatie die nu meer dan 150 kinderen opvangt.

Logo Gijsje Eigenwijsje

Stichting Gijsje Eigenwijsje
Stichting Gijsje Eigenwijsje is door de 9-jarige Gijs Baeten opgericht in de laatste fase van zijn leven met als doel om gezinnen met een kind met een levensbedreigende ziekte een gratis weekje weg aan te bieden. Golf4Gijsje is een golfevenement dat om de zoveel tijd plaatsvindt voor dit goede doel.

Logo Futureproof Capels Senior Open

Futureproof Capels Senior Open
Van deze jaarlijkse golfwedstrijd gaat de opbrengst naar Stichting Leontienhuis. De stichting is opgericht door Leontien van Moorsel en heeft als doel de strijd aan te gaan tegen eetstoornissen, op weg naar een gezonde toekomst.


Logo Ronald McDonald Kinderfonds

Ronald McDonald Kinderfonds
Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt er al meer dan 35 jaar voor dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar kunnen zijn. In elf Huizen logeren ouders, broertjes en zusjes op loopafstand van het ziekenhuis. In twaalf Huiskamers, midden in ziekenhuizen, kunnen families in huiselijke sfeer even ontspannen. In drie vakantiehuizen vinden gezinnen met een zorgintensief kind nieuwe energie.

personeel