Toon:

Pin High doet meer

Pin High Golftravel biedt niet alleen golfreizen aan, maar is daarnaast betrokken bij diverse projecten en ondersteunt verschillende organisaties.

Logo SWGN

SWGN
Pin High steunt het project 'Maak de droom waar' van de Stichting voor Geestelijk en Maatschappelijk Welzijn Gehandicapten Nederland (SWGN). Mede door de bijdrage van Pin High worden verstandelijk en/of meervoudig gehandicapten in staat gesteld de reis van hun leven te maken door 3 dagen Disneyland Parijs te bezoeken. Zelf hebben zij niet de financiƫle middelen om op vakantie te gaan. De deelnemers zijn afkomstig uit diverse instellingen in Nederland. Pin High steunt deze actie door twee keer per jaar een aantal kinderen financieel te steunen voor de reis naar Disneyland Parijs.

Logo NGG

NGG
Pin High Golftravel is sponsor van het 'Dubbele Handicap toernooi'. De opbrengst van dit toernooi komt in zijn geheel ten goede aan het Fonds Nationaal Gehandicapten Golf.

GreenSeat

Greenseat

Pin High Golftravel biedt haar klanten de gelegenheid om een groene golfreis te maken. Met het kiezen voor een GreenSeat wordt de schadelijke uitstoot die de golfreis veroorzaakt gecompenseerd via duurzame energieprojecten en aanplant en bescherming van bossen wereldwijd. Op deze manier draagt u bij aan het tegengaan van klimaatverandering.

Logo Stichting AAP

Stichting AAP
Stichting AAP is een Europees opvangcentrum voor uitheemse dieren. De dieren zijn afkomstig van de illegale handel, proefdierlaboratoria, circussen, louche dierentuinen of rechtstreeks van particulieren. AAP is gespecialiseerd in de opvang van apen en kleine uitheemse zoogdieren, zoals wasberen, stinkdieren en prairiehondjes. Het uiteindelijke doel is om de dieren geestelijk en lichamelijk weer gezond te maken en ze daarna te herplaatsen in een meer natuurlijke omgeving, in de vorm van een reservaat of gerenommeerde dierentuin. Pin High steunt de Stichting AAP door de lege cartridges in te leveren bij het AAP Collection Centre. Voor de lege cartridges ontvangt Stichting AAP een vergoeding, waarmee zij een groot deel van de verzorgingskosten van de dieren kan betalen. Dat is goed voor Stichting AAP, maar ook voor het milieu!

Eco hotels en Eco banen
Gelukkig worden hotels steeds milieubewuster. Noodzakelijk om ook in de toekomst te kunnen blijven genieten van heerlijke, onbezorgde golfvakanties. Wij inventariseerden voor u welke hotels onafhankelijk gecertificeerd zijn. Deze zijn herkenbaar aan het Pin High Eco logo op onze site. Ook golfbanen worden steeds milieubewuster. Deze zijn herkenbaar aan het Pin High Eco baan logo.