Toon:

Golfprofessionals

Voor steeds meer golfprofessionals verzorgen wij complete golfreizen op locaties waar onder goede condities en in een prettig klimaat de pro kan lesgeven aan zijn cursisten. De wintermaanden lenen zich bij uitstek om hiervoor naar het zonnige zuiden te gaan. Deze golfarrangementen zijn een lekker en mooi vooruitzicht voor zowel de pro als de cursisten. Onze ervaring leert dat golfprofessionals op deze manier een betere band krijgen met hun cursisten. Door uw proreis door Pin High te laten verzorgen worden u alle zorgen uit handen genomen.

Aan de hand van uw wensen ontvangt u een eerste voorstel voor uw golfreis. Daarna gaan wij de kamers, gewenste starttijden en oefenfaciliteiten in optie zetten. Ook zorgen wij dat u digitaal inschrijfformulieren ontvangt en een document met meer informatie over de reis. Deze kunt u bijvoorbeeld gebruiken om op uw website te plaatsen of in een mailing naar de cursisten te sturen. Alle betalingen lopen via Pin high. Daar hoeft u zich dus ook niet druk om te maken.

Contact

Contact

Wilt u meer weten of een reisvoorstel op maat? Onze Pin High specialisten staan voor u klaar voor een persoonlijk advies! Neem vrijblijvend contact op via info@pinhigh.com of tel. +31 (0)23–561 53 05. Na het eerste contact krijgt u uw eigen reisadviseur die u verder begeleidt.