Toon:

FAQ

ALGEMEEN

Waar is Pin High gevestigd?
Ons kantoor is gevestigd in Hoofddorp (Noord-Holland, Nederland). De routebeschrijving naar ons kantoor vindt u hier.

Hoe kan ik Pin High bereiken?
U kunt ons bereiken via Contact op onze website of telefonisch via +31 (0)23-561 53 05. In zeer urgente gevallen zijn wij buiten kantoortijden bereikbaar via +31 (0)411-650 787.

faq

Kan ik met een gerust hart een vakantie bij Pin High boeken?
Pin High is in 1989 opgericht en al jaren marktleider in Nederland op het gebied van golfreizen. Uw reis met Pin High valt onder de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Een extra zekerheid dat uw vooruitbetaalde reissom te allen tijde is gegarandeerd. Pin High hanteert heldere reisvoorwaarden en reisinformatie.

Pin High biedt ook de laagste prijsgarantie: wij garanderen dat welke reis u ook bij ons boekt, u nooit meer betaalt dan bij een andere aanbieder. Mocht u een lagere prijs zien, dan passen wij de prijs van uw golfreis aan en betalen u het verschil terug plus 10% over het prijsverschil. Bekijk de voorwaarden.


ONZE REIZEN

Hoe boek ik een golfreis bij Pin High?
U kunt een golfreis reserveren via onze website of telefonisch via +31 (0)23 561 53 05.

Ik wil een offerte aanvragen. Is dat mogelijk?
De meeste prijzen van onze golfreizen zijn op onze site duidelijk te vinden. In de prijstabel van elke golfreis vindt u per datum de exacte prijs. Uiteraard kunnen wij u ook een vrijblijvende offerte toezenden.

Zijn de prijzen op de site van Pin High indicatief (vanafprijzen) of exact?
Alle gepubliceerde prijzen zijn exclusief bijdrage SGR, Calamiteitenfonds, verzekeringspremies (indien van toepassing) en reserveringskosten. Vaak dient u ter plaatse ook toeristenbelasting te betalen. Deze kan variëren van ca. € 1,- tot € 5,- per persoon per nacht. Niet genoemde maaltijden, entreegelden, optionele excursies, fooien/tips, reis- en annuleringsverzekeringen en uitgaven van persoonlijke aard e.d. zijn altijd exclusief, tenzij expliciet anders wordt vermeld. Indien een nieuwe brochure verschijnt, vervallen alle voorgaande prijzen. Vanaf dat moment gelden de nieuwe prijzen. Voor de reizen zijn alle gepubliceerde prijzen gebaseerd op een tweepersoonskamer, tenzij anders vermeld.

Op onze website vindt u per bestemming in de prijstabel per datum de prijs per persoon inclusief de belangrijkste toeslagen. Daarbij is voor wat betreft de inbegrepen greenfees uitgegaan van bepaalde speeldagen. Het kan voorkomen dat u een andere prijs betaalt als u op andere dagen speelt dan waar in de prijsberekening vanuit is gegaan. Indien u bijvoorbeeld een shortbreak van 3 nachten (4 dagen) boekt, gaan wij ervan uit dat u op dag 2 en 3 speelt en niet op de aankomst- en vertrekdag. Wilt u daarvan afwijken, dan kan dit een andere prijs tot gevolg hebben.

Ik heb een golfclinic geboekt. Wat moet ik meenemen?
Als u een beginnersclinic gaat volgen, krijgt u ter plaatse een halve golfset te leen (tenzij anders vermeld). Zorgt u er zelf voor dat u comfortabele (golf)kleding, golf- of sportschoenen en bij voorkeur een golfhandschoentje meeneemt. Volgt u een gevorderden clinic, dan dient u zelf een golfset mee te nemen. Deze kunt u veelal ook ter plaatse zelf huren (niet in de reissom inbegrepen). Let u erop dat op de meeste banen nette kleding is vereist (bermuda of lange broek). Veelal zijn spijkerbroeken en mouwloze of gekleurde T-shirts verboden op de baan en in het clubhuis. Ook zijn op steeds meer banen stalen spikes verboden. Neemt u daarom geen risico en laat al in Nederland softspikes monteren onder uw golfschoenen.

Kan ik niet zelf voordeliger rechtstreeks mijn hotel en starttijden boeken?
Pin High biedt u de unieke Pin High laagste prijsgarantie. Wij garanderen dat indien u via ons een golfreis reserveert, dit altijd voordeliger is dan indien u zelf rechtstreeks dezelfde golfreis boekt. In het onwaarschijnlijke geval dat u ter plaatse ontdekt dat de door u geboekte golfreis voordeliger rechtstreeks geboekt had kunnen worden, betalen wij u het verschil terug. Dus ook in dit opzicht loopt u bij Pin High geen enkel risico.

Biedt Pin High naast golfreizen ook andere reizen aan?
Meer en meer biedt Pin High haar golfreizen in combinatie met andere leuke excursies of arrangementen aan. Onder Golf & more op onze website vindt u arrangementen waarbij u een rondje golf kunt afwisselen met een excursie, een bezoek aan een mooi cultureel plekje of gezellige stad, een veelzijdige rondreis of iets anders. Pin High speelt hiermee in op de toenemende vraag hiernaar vanuit haar klanten.


AANBIEDINGEN

Hoe kan ik zien welke golfreisaanbiedingen beschikbaar zijn?
Op onze site kunt u gemakkelijk en snel al onze golfreizen vinden. Ook onze aanbiedingen hebben wij overzichtelijk voor u op een rij gezet.

Biedt vroeg boeken mij een voordeel?
Jazeker, vroeg boeken loont! Als u uw golfreis tijdig boekt, profiteert u vaak van kortingen en vele extra's. Bovendien heeft u als eerste altijd de beste keuze, bijvoorbeeld qua starttijden. Voor Early Birds is het derhalve beslist de moeite waard om onze site in de gaten te houden!

Wat is Golf4Less precies?
Onder het label Golf4Less vindt u een selectie van zeer gunstig geprijsde golfarrangementen. U kunt op bepaalde data arrangementen boeken voor ongelofelijke vanafprijzen. Golf4Less is meer golfvakantie voor uw geld!


RESERVEREN

Ik heb een vraag over mijn geboekte golfreis. Hoe kan ik Pin High het beste bereiken?
U kunt ons bereiken via Contact op onze website of telefonisch via +31 (0)23-561 53 05.

Ik wil een golfreis boeken voor het nieuwe seizoen, maar de prijzen staan nog niet op de site. Hoe gaat dit in zijn werk?
Via Contact op onze website kunt u een prijsopgave aanvragen. U ontvangt vervolgens van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Wanneer is een boeking definitief?
Een boeking is definitief zodra de klant opdracht geeft tot reserveren. Dit kan zowel mondeling als schriftelijk.


GREENFEES/BUGGY'S

Kan ik bij Pin High ook alleen greenfees reserveren?
Nee, het is niet mogelijk om bij ons uitsluitend starttijden te boeken.

Kan ik bij reservering van een golfreis ook gelijk een buggy reserveren?
Buggy's kunnen wij voor u reserveren, maar nooit garanderen (ook indien op medisch advies), aangezien wij geen controle hebben op defecten, lege accu's, weersomstandigheden of dubbele reserveringen. De buggy's dient u ter plaatse te betalen. Ter plaatse betaalde bedragen worden niet door ons gerestitueerd.

Krijg ik niet genoten greenfees vanwege slecht weer vergoed?
Het in zijn geheel of gedeeltelijk niet willen spelen als gevolg van weersomstandigheden, invallen van de duisternis en/of onderhoud geeft geen recht op restituties van greenfees.

Indien de baan vanwege slecht weer of om welke reden dan ook gesloten is en u heeft daardoor ter plaatse niet kunnen golfen, dan krijgt u uw greenfee 100% gerestitueerd mits u via ons een annuleringsverzekering heeft afgesloten. U dient hiervoor wel een door het management van de baan (dus niet bijvoorbeeld de receptioniste) ondertekende verklaring te hebben dat de baan de bewuste greenfee aan Pin High zal crediteren.

De golfbaan was in onderhoud. Krijg ik een tegemoetkoming of restitutie van de greenfees?
Op golfbanen vindt voortdurend onderhoud plaats. Als de baan om deze reden gesloten is, krijgt u eventueel betaalde greenfees retour. In geval de baan open is, niet. Uitzondering wordt gemaakt indien wij van u een door het management van de golfbaan ondertekende verklaring ontvangen waarin wordt aangegeven dat de betreffende greenfee niet berekend wordt.


VLUCHTEN

Is de prijs voor het vliegticket bij de prijzen inbegrepen?
Pin High biedt de unieke mogelijkheid bij iedere golfreis het ticket te kiezen dat het beste bij u past voor de laagst mogelijke prijs, vanaf de voor u gunstige luchthaven. Een ticket op maat dus. Klik hier voor de beste vliegmogelijkheden of neem telefonisch contact met onze golfreisadviseurs voor de beste mogelijkheden via +31 (0)23 561 53 05.

Hoeveel kilogram mag mijn golftas wegen?
De regels voor wat betreft het vervoer van de (golf)bagage wisselen regelmatig. Voor de laatste informatie verwijzen wij u graag naar de website van de luchtvaartmaatschappij. Ook in verband met de wisselende regelgeving voor wat betreft de handbagage raden wij u aan vóór vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij te raadplegen.

Hoe kan ik mijn golfbagage het best meenemen in het vliegtuig om beschadigingen te voorkomen?
Voor het vervoer van uw golfbag adviseren wij u een beschermhoes om uw clubs te doen. Hoewel beschadigingen altijd mogelijk blijven, raden wij de Pin High travel cover van harte aan. Deze sterke, slijtvaste en schokabsorberende tas beschermt uw kostbare clubs tegen alle ontberingen die ze op de diverse luchthavens moeten doorstaan. Bovendien is de Pin High travel cover licht en voorzien van wieltjes, waardoor u uw clubs veilig én comfortabel mee op reis neemt. U kunt hier de Pin High travel cover bestellen.


BETALINGEN

Wanneer kan ik de orderbevestiging van mijn geboekte golfreis verwachten?
Indien telefonisch geboekt, ontvangt u dezelfde dag per e-mail de orderbevestiging. Bij boekingen via onze website ontvangt u deze binnen 1 werkdag per e-mail.

Wanneer kan ik de factuur van mijn geboekte golfreis verwachten?
Indien u binnen 1 week vertrekt, ontvangt u uw factuur binnen 3 werkdagen per e-mail. Bij vertrek binnen 2 weken is dit binnen 5 werkdagen per e-mail. Binnen 3 tot 4 weken vóór vertrek ontvangt u de factuur binnen 7 werkdagen per e-mail. Bij langer dan een maand vóór vertrek, ontvangt u de factuur binnen 2 weken per e-mail.

Wanneer moet mijn factuur uiterlijk betaald zijn?
In de aanvullende reis- en boekingsvoorwaarden van Pin High leest u in Artikel 1. (Aan)betaling) over onze betalingsvoorwaarden.

Op welke manier kan ik betalen als ik binnen een week na reservering op golfreis ga?
Desgewenst kunnen wij u per e-mail een betaallink sturen, zodat u direct online kunt betalen. U kunt ook betalen middels een spoedoverboeking (eventueel met printje van rekeningoverzicht). Het is helaas niet mogelijk met creditcard te betalen.

Wat is het rekeningnummer van Pin High?
Het IBAN rekeningnummer van Pin High is NL 20 RABO0118737686 (Rabobank Amsterdam), swift (BIC): RABONL2U.


WIJZIGINGEN

Is het mogelijk mijn geboekte golfreis te wijzigen?
Het is mogelijk uw hotel te wijzigen. Boekingen tot 4 weken vóór vertrek kunt u zelfs kosteloos wijzigen. Klik hier voor de voorwaarden van de Pin High gratis omruilgarantie. Na deze termijn en bij wijzigingen die buiten de gratis omruilgarantie vallen wordt per wijziging € 35,- in rekening gebracht plus eventuele meerkosten die door leveranciers bij Pin High in rekening worden gebracht.

Mocht ik uiteindelijk zelf niet op reis kunnen, kan iemand anders in mijn plaats gaan?
Dat is mogelijk, maar hiervoor gelden wel speciale voorwaarden. Leest u hiervoor onze reisvoorwaarden en reisinformatie.

Ik heb een reis bij Pin High geboekt, maar is het land dat ik ga bezoeken wel veilig?
Wij houden ons aan het reisadvies dat dagelijks door het Ministerie van Buitenlandse Zaken wordt bijgewerkt. Kijk voor de meest recente informatie over reisadviezen op de site van nederlandwereldwijd.nl.


REISBESCHEIDEN

Wanneer ontvang ik mijn reisbescheiden?
U ontvangt na boeking van uw golfreis eerst een bevestiging en de factuur van uw golfreis. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen, ontvangt u uiterlijk 1 week vóór vertrek per e-mail uw reisbescheiden. De vouchers voor bijvoorbeeld golfballen of een ander gadget ontvangt u bij de reisbescheiden (mits actie geldig is).

Kan ik mijn reisbescheiden eerder dan 7 dagen vóór vertrek ontvangen?
Indien dit noodzakelijk is en wanneer wij de volledige reissom hebben ontvangen, dan is dit inderdaad mogelijk.

Hoe ontvang ik mijn vouchers?
Uw vouchers worden per e-mail toegezonden.

Ontvang ik een routebeschrijving naar de locatie?
Bij uw reisbescheiden vindt u zowel het adres van uw hotel als van de golfba(a)n(en).

Welke reisdocumenten heb ik nodig en hoelang dienen deze geldig te zijn?
Onder Benodigde geldige reisdocumenten in onze reisvoorwaarden en reisinformatie leest u waar u kunt vinden welke reisdocumenten u nodig heeft en hoelang deze nog geldig dienen te zijn.


NA DE REIS

Ik ben onlangs teruggekomen van mijn golfreis met Pin High. Waar kan ik het online enquêteformulier vinden?
Wij zijn erg benieuwd naar uw bevindingen. Wij kunnen de leukste reizen bedenken, maar uiteindelijk bepaalt u of alles de moeite waard was. Wij stellen het daarom op prijs als u na uw vakantie onze reisenquête invult.


ANNULERINGEN

Wat als een van mijn medereizigers of ik de reis moet annuleren?
Wij verwijzen u hiervoor naar de informatie onder Annuleringsvoorwaarden en verzekeringen in onze reisvoorwaarden en reisinformatie.


KLACHTEN

Wat moet ik doen als ik een klacht heb?
Kijkt u hiervoor onder Klantenservice.


OVERIG

Wat kan ik met het ANWB Golf lidmaatschap via Pin High?
Als u via Pin High een golfreis boekt en nog geen lid bent (geweest) van ANWB Golf, dan biedt ANWB Golf u ter kennismaking een introductielidmaatschap aan. U betaalt slechts € 30,- inschrijfkosten. Het enige wat u hoeft te doen is u online aan te melden. Het ANWB Golf lidmaatschap biedt vele voordelen. Deze voordelen vindt u terug op onze website onder ANWB Golf.