Toon:

Laagste prijsgarantie en gratis omruilgarantie

Laagste prijsgarantie

Laagste prijsgarantie

Wij garanderen dat welke reis u ook bij ons boekt, u nooit meer betaalt dan bij een andere aanbieder. Mocht u een lagere prijs zien, vertel het ons dan. Wij passen de prijs van uw golfreis aan en betalen u het verschil terug plus 10% over het prijsverschil.

Voorwaarden:
Heeft u de bij ons geboekte golfvakantie bij een andere aanbieder goedkoper gezien, dan betalen wij u uit indien u ons binnen 24 uur na boeking per telefoon, e-mail of fax meldt dat de reis ergens anders goedkoper is. U dient na deze melding binnen 2 dagen de schriftelijke bewijzen aan ons toe te zenden.

Mocht uw reis ter plaatse voordeliger zijn, dan storten wij onmiddellijk het verschil plus 10% terug.

De laagste prijsgarantie geldt alleen voor golfreizen met identieke boekingsvoorwaarden: reizen met dezelfde vertrekdatum, reisduur, accommodatie, kamertype, verzorging, aantal personen en overige condities. Ook dient de reis nog beschikbaar te zijn op het moment dat wij de melding controleren. Vluchten en autohuur zijn uitgesloten voor de prijsgarantie.

Gratis omruilgarantie: boekingen tot 4 weken vóór vertrek kosteloos wijzigen

Omruilgarantie

Mocht u geen goed gevoel hebben bij uw geboekte vakantie, dan kunt u uw reis bij Pin High vaak tot 4 weken van tevoren kosteloos omboeken (met uitzondering van eventuele vliegtickets en hotels en golfbanen die hieraan niet meewerken). Eventuele vliegtickets die nog in de planning staan van de luchtvaartmaatschappij kunt u ook omboeken, maar dan betaalt u de omboekingskosten die de luchtvaartmaatschappij hiervoor bij ons in rekening brengt. Ook hier geldt dat wij u automatisch informeren zodra een luchtvaartmaatschappij besluit niet te vliegen.

De voorwaarden voor omboeken helder en duidelijk op een rij:
► De omruilgarantie is van toepassing op de gehele reservering, met uitzondering van de vlucht.
► Na wijziging kan de reissom hoger of lager zijn dan de reeds gemaakte reservering. Is het lager en heeft u de volledige reissom reeds voldaan, dan ontvangt u het verschil binnen 14 dagen retour. Wij regelen de omboeking kosteloos voor u en handelen alles verder af met het hotel, de golfbanen, etc.
► Omboeken kan tot 4 weken vóór vertrek voor de meeste hotels.
► Indien de reservering via een reisbureau is gedaan, dient hoofdboeker zich te wenden tot het reisbureau.

Wenst u hiervan gebruik te maken, ga dan naar onze website, kies een nieuwe reis en geef aan dat u wilt gebruikmaken van de mogelijkheid om tot 4 weken vóór vertrek om te boeken. Vermeld duidelijk het Travelplannummer dat bovenaan uw huidige factuur staat. Wij nemen dan contact met u op om een en ander door te nemen.

Naar ons reisaanbod >>>>