Toon:

Tips van Pin High

Een selectie van onze product- en reistips:

  • De Pin High waardebon
  • De Pin High travel cover
  • Taxiservice Snel een Taxi
  • ClubstoHire: ter plaatse golfclubs huren

De Pin High waardebon

Op zoek naar een origineel kado? Geef een Pin High waardebon! Hieronder zie je welke waardebonnen Pin High biedt. Bestel via één van onderstaande links of bel voor meer informatie + 31 (0)23-561 53 05. Onze verkoopmedewerkers helpen je graag op weg. Lees hier de voorwaarden.


Standaardwaardebon
Waardebon Je kunt zelf bepalen voor welk bedrag. De kadobon is te gebruiken voor alle Pin High golfbestemmingen.
Bestel.
Waardebon op maat
Waardebon op maat Liever iets persoonlijker? Je kunt bij ons voor iedere gelegenheid een waardebon 'op maat' te laten maken. Of het nu een jubileum, bruiloft, toernooitje, verjaardag, vader- of moederdag of andere gelegenheid betreft. Je bepaalt zelf welk arrangement of bedrag (vanaf € 200,-) je wilt schenken. Desgewenst kun je je eigen tekst bedenken. De waardebon is geplastificeerd A4-formaat. Houd voor deze bon rekening met een levertijd van 3 tot 5 werkdagen.
BestelTravelcover

De Pin High travel cover

De Pin High travel cover is dé ideale oplossing om jouw golftas met het vliegtuig te vervoeren.

In tegenstelling tot de traditionele flightbags die jouw tas slechts tegen vuil en water beschermen, beschermt de travel cover bovendien je kostbare clubs tegen de ontberingen die ze op de diverse luchthavens moeten doorstaan. De travel cover is namelijk uit diverse lagen opgebouwd; naast een slijtvaste, stevige buitenkant heeft het ter hoogte van de clubheads o.a. een verende, schokabsorberende binnenlaag.

Kortom, de travel cover biedt echte bescherming. Bovendien is de travel cover licht en voorzien van wieltjes, waardoor je je golfbag voortaan veilig én comfortabel mee op reis neemt.

Winkelwaarde: € 130,-. Je betaalt slechts € 99,99.

Bestellen.
Snel een Taxi

Taxiservice Snel een Taxi

Comfortabel en zorgeloos naar het vliegveld?

Ga je binnenkort met het vliegtuig op golfvakantie? Maak dan gebruik van de taxiservice voor jouw heen- en terugreis naar een luchthaven in Nederland, België of Duitsland. Deze service bieden wij aan in samenwerking met onze partner Snel een Taxi. Via de website van Snel een Taxi kun je gemakkelijk en snel een taxirit boeken naar elke luchthaven.

Meer info of reservering.


Golfclubs via ClubstoHire

ClubsToHire

Huur ter plaatse golfclubs en bespaar kosten
Als je naar een golfbestemming vliegt, houd er dan rekening mee dat je veelal voor je golfbagage moet betalen. Wil je de kosten van jouw golfreis zoveel mogelijk in de hand houden? Huur dan ter plaatse op jouw golfbestemming een set golfclubs! Pin High biedt de mogelijkheid om voordat je op golfreis gaat via Meer info of reservering een set uitstekende golfclubs te reserveren die bij aankomst op de luchthaven voor je klaar staat.