Toon:

Contactgegevens

Bel ons: +31 (0)23-561 53 05

Via ons handige telefoonmenu direct een golfreisadviseur aan de lijn. Voor advies of het boeken van uw golfreis. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Het kan voorkomen dat deze tijden ingekort of uitgebreid worden. De actuele bereikbaarheidstijden vindt u altijd rechts bovenaan op onze website.

Adresgegevens

Klik hier voor onze adresgegevens.

Brochure

Vraag hier onze brochures aan. Deze worden u binnen 1 week toegezonden.

Prijsopgave

U kunt direct een vrijblijvende prijsopgave ontvangen, zodat u direct inzicht in de prijs krijgt. Na ontvangst van uw bericht neemt één van onze golfreisadviseurs zo spoedig mogelijk contact met u op.

Overige vragen

Stel hier uw overige vragen of reiswensen. Na ontvangst van uw bericht neemt één van onze golfreisadviseurs zo spoedig mogelijk contact met u op.

Personeel

Golfreis checklist

Een handig hulpmiddel voor uw contact met onze golfreisadviseurs. Hier vindt u de belangrijkste vragen die gesteld worden voor een advies op maat of uw definitieve reservering.

Enquêteformulier golfreis

Wij zijn erg benieuwd naar uw bevindingen. Wij kunnen de leukste reizen bedenken, maar uiteindelijk bepaalt u of alles de moeite waard was. Wij stellen het zeer op prijs als u na uw golfvakantie 5 minuten de tijd neemt om onze reisenquête in te vullen.

Klantenservice

Wij gaan met de grootst mogelijke zorg te werk en gelukkig ontvangen wij dan ook weinig klachten. Mocht u toch een klacht hebben, neem dan contact op via Klantenservice of stuur een e-mailbericht naar customer.relations@pinhigh.com.