Toon:

Voorwaarden Pin High waardebon

Welke golfvakantie kan ik met een Pin High waardebon reserveren?
De Pin High waardebon geeft recht op het boeken van elke golfvakantie die Pin High op dat moment aanbiedt, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld op de waardebon.

Hoelang is de Pin High waardebon geldig?
Pin High geeft verschillende waardebonnen uit. De geldigheidsduur van de bon staat op de waardebon vermeld. Als u een Pin High waardebon koopt, is deze in ieder geval tot 2 jaar na uitgifte geldig. Lukt het niet te reizen binnen die 2 jaar, dan kan de geldigheidsduur nog een jaar worden verlengd.

Wat is de waarde van een Pin High waardebon?
De waarde staat op de waardebon vermeld. Indien de reissom van uw golfvakantie hoger uitvalt, betaalt u de meerkosten. Indien de golfvakantie goedkoper is, ontvangt u een nieuwe Pin High waardebon. Het is niet mogelijk de waarde van een Pin High waardebon te laten uitkeren in contanten.

Ik heb meerdere Pin High waardebonnen. Kan ik die voor 1 boeking gebruiken?
Per boeking kunt u slechts 1 waardebon gebruiken. Wel kunt u de waardebon gebruiken in combinatie met kortingen en aanbiedingen.

Valt een Pin High waardebon onder de SGR-dekking?
De SGR dekt helaas geen waardebonnen van touroperators en reisbureaus.

Hoe kan ik met een Pin High waardebon een golfvakantie bij Pin High boeken?
1. Kies uit ons aanbod de golfvakantie die bij u past.
2. Maak vervolgens de boeking via de website.
3. Vul op het boekingsformulier duidelijk in:
a. dat u in het bezit bent van een Pin High waardebon
b. de waarde van de waardebon
c. het waardebonnummer dat op uw waardebon staat
4. Vervolgens verwerkt Pin High de waardebon direct bij uw boeking. Als uw boeking akkoord is, ontvangt u van ons een factuur waarbij de waarde van de waardebon in mindering is gebracht.
5. Als van de boeking nog een te betalen restant overblijft, dan betaalt u die volgens de normale voorwaarden en termijnen bij. Als na het betalen van de boeking nog restwaarde overblijft, ontvangt u een nieuwe Pin High waardebon die u kunt gebruiken voor een volgende vakantie.

Op uw boeking zijn onze reisvoorwaarden en reisinformatie van toepassing alsmede bovengenoemde voorwaarden voor een Pin High waardebon. Hiermee gaat u akkoord bij het maken van de boeking.

Indien Pin High aan de hand van enige ontbrekende (beveiligings)kenmerken enigszins het vermoeden heeft dat deze Pin High waardebon ongeldig of vervalst is, kan Pin High deze als ongeldig aanmerken en deze als betaalmiddel weigeren en contante betaling van de klant eisen. Kopiƫren, namaken, vermenigvuldigen en/of op enigerlei wijze reproduceren van deze waardebon is verboden. Bij overtreding van deze bepaling wordt aangifte gedaan.