Deze site maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Verberg deze melding

 +31 (0)23-561 53 05

SNELMENU

Zoek uw reis

weekpackage
7 nachten 2-pk/AI
3 greenfees
toegang spa
auto cat. B

799,-
va.
Basistarief vlucht va.
80,-
prijzen & data
shortbreak
4 nachten 2-pk/AI
3 greenfees
toegang spa
auto cat. B

599,-
va.
Basistarief vlucht va.
80,-
prijzen & data
Hotel Club Aldiana Alcaidesa
  klantbeoordeling 8,5   foto's(30)   bekijk alle pakketten

Vluchten die u via Pin High kunt boeken

Onderstaande prijzen zijn vanafprijzen per retour naar Malaga. Ticketprijzen zijn sterk fluctuerend en derhalve een momentopname. Bij boeking wordt een eventuele meer-/minderprijs verrekend. Tegen betaling kunt u uw eigen golfclubs meenemen, maar vanaf € 35,- per week huurt u via Pin High een set uitstekende golfclubs. Deze staat bij aankomst op de luchthaven voor u klaar. Bel voor reservering van ticket of golfclubs 023-561 53 05.
Airline Van Vliegdag Stops Golfbag Vanaf
Transavia Amsterdam dagelijks 0 ca. € 58,- per retour, max. 15 kg € 80,-
Transavia Eindhoven dagelijks 0 ca. € 58,- per retour, max. 15 kg € 70,-
Transavia Rotterdam dagelijks 0 ca. € 58,- per retour, max. 15 kg € 95,-
Ryanair Amsterdam ma, wo, vr, za, zo 0 ca. € 60,- per retour, max. 20 kg € 44,-
Ryanair Eindhoven dagelijks 0 ca. € 60,- per retour, max. 20 kg € 34,-
KLM Amsterdam za, zo 0 1 stuk van max. 23 kg kosteloos mits Flying Blue Golf lid* € 85,-
Brussels Airlines Brussel dagelijks 0 ca. € 100,- per retour, max. 15 kg € 80,-
TUI fly Brussel dagelijks 0 ca. € 70,- per retour, max. 25 kg € 92,-
TUI fly Antwerpen ma, do, za 0 ca. € 70,- per retour, max. 25 kg € 102,-
TUI fly Charleroi di, za 0 ca. € 70,- per retour, max. 25 kg € 92,-
TUI fly Luik di 0 ca. € 70,- per retour, max. 25 kg € 92,-
TUI fly Oostende di, vr, zo 0 ca. € 70,- per retour, max. 25 kg € 102,-
Lufthansa Düsseldorf do, za, zo 1 ca. € 100,- per retour, max. 15 kg € 149,-

Belangrijke vluchtinformatie voor u boekt

  • lees de voorwaarden van de vliegmaatschappij waarmee u vliegt. U vindt een link naar die voorwaarden op het boekingsformulier.
  • check regelmatig en in ieder geval daags voor uw heen- en terugvlucht uw e-mail en de internetsite van de maatschappij waarmee u vliegt in verband met mogelijke vluchtwijzigingen.
  • tegen betaling kunt u uw eigen golfclubs meenemen, maar vanaf € 35,- per week huurt u bij ClubstoHire een set uitstekende golfclubs. Deze staat bij aankomst op de luchthaven voor u klaar. U bespaart op die manier golfbagagekosten op uw ticket en voorkomt gesleep met uw eigen tas.
  • let op: indien u uw vlucht zelf boekt, print dan uw vluchtgegevens en geef het vluchtnummer en de verwachte aankomsttijd op de plek van bestemming aan ons door. Tevens raden wij u aan een annuleringsverzekering af te sluiten voor uw ticket. De kortlopende annuleringskostendekking van Unigarant die u via Pin High kunt afsluiten, dekt namelijk niet de kosten van een door u zelf geboekt ticket bij annulering.  

Vervoersvoorwaarden (golf)bagage per maatschappij


De (golf)bagageregelingen van de diverse luchtvaartmaatschappijen zijn zeer verschillend. Bij de ene maatschappij kunt u probleemloos 2 koffers en een golfbag meenemen, terwijl andere maatschappijen u al voor handbagage laten betalen. Onderstaand hebben wij voor u van een aantal maatschappijen de directe links opgezocht met hun (golf)bagagevoorwaarden.

Brussels Airlines Klik hier voor de meest actuele gegevens met betrekking tot het vervoer van uw (golf)bagage. Luchtvaartmaatschappijen veranderen regelmatig hun vervoersvoorwaarden. Derhalve adviseren wij u deze regelmatig te bekijken.
KLM

logo_klmKlik hier voor de meest actuele gegevens met betrekking tot het vervoer van uw (golf)bagage. Luchtvaartmaatschappijen veranderen regelmatig hun vervoersvoorwaarden. Derhalve adviseren wij u deze regelmatig te bekijken.
* Gratis vervoer golfbag mits lid van Flying Blue Golf. Meld u en uw reisgenoten gratis aan op flyingbluegolf.com

Lufthansa Klik hier voor de meest actuele gegevens met betrekking tot het vervoer van uw (golf)bagage. Luchtvaartmaatschappijen veranderen regelmatig hun vervoersvoorwaarden. Derhalve adviseren wij u deze regelmatig te bekijken.
Ryanair Klik hier voor de meest actuele gegevens met betrekking tot het vervoer van uw (golf)bagage. Luchtvaartmaatschappijen veranderen regelmatig hun vervoersvoorwaarden. Derhalve adviseren wij u deze regelmatig te bekijken.
Transavia Klik hier voor de meest actuele gegevens met betrekking tot het vervoer van uw (golf)bagage. Luchtvaartmaatschappijen veranderen regelmatig hun vervoersvoorwaarden. Derhalve adviseren wij u deze regelmatig te bekijken.
TUI fly België Klik hier voor de meest actuele gegevens met betrekking tot het vervoer van uw (golf)bagage. Luchtvaartmaatschappijen veranderen regelmatig hun vervoersvoorwaarden. Derhalve adviseren wij u deze regelmatig te bekijken.